.

Stroopfabriek Meurens

Actieve filters

Poiret
€ 0,25
Sirop de Liège
€ 0,28
Sirop de Liège
€ 1,00
Sirop de Liège
€ 2,50
Poiret
€ 0,28
Sirop de Liège
€ 3,30
Sirop de Liège
€ 3,50
Poiret
€ 4,00
Sirop de Liège
€ 3,30
€ 0,25

Poiret: 100% vruchten

Zonder toegevoegde suiker

Deze smeerstroop is een van de allereerste recepten van de stroopfabriek.

Voor 1 kilo Poiret is niet minder dan 7 kilo fruit benodigd.

Daarbij moeten zeker appelen zitten, want zonder pectine zou er geen sprake zijn van geleivorming.

Kan maximaal 3 jaar bij kamertemperatuur worden bewaard.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

Poiret: 100% vruchten

Zonder toegevoegde suiker

Deze smeerstroop is een van de allereerste recepten van de stroopfabriek.

Voor 1 kilo Poiret is niet minder dan 7 kilo fruit benodigd.

Daarbij moeten zeker appelen zitten, want zonder pectine zou er geen sprake zijn van geleivorming.

Kan maximaal 3 jaar bij kamertemperatuur worden bewaard.

€ 3,30

Pomona, een uitvinding van de stichter van Stroopfabriek Meurens, wordt gemaakt met 1,5 kilo fruit voor 1 kilo siroop.

Wat zit erin?

Een mix van suikerbieten met geconcentreerd appelsap, zonder ook maar de minste chemische toevoeging. Dat maakt Pomona bijzonder rijk aan mineralen én een ideaal ingrediënt voor een gezonde voeding.