.

Drankjes en alcoholen

Actieve filters

Chocolate in a Bottle
€ 60,00
Chocolate in a Bottle
€ 55,00
LièGin
€ 52,00
LièGin
€ 48,00
LièGin
€ 45,00
LièGin
€ 42,00
Gimber - 0% Alc
€ 27,00
Likeuren
€ 24,00

Chocolate in a Bottle is een sprankelende witte gastronomische wijn uit Zuid-Frankrijk, gemaakt van Chardonnay-druiven en natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten.

LièGin is een biologische Gin gecertificeerd door Certisys en bevat meer dan 95% van de gecertificeerde materialen.

Chocolate in a Bottle is een sprankelende witte gastronomische wijn uit Zuid-Frankrijk, gemaakt van Chardonnay-druiven en natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten.

LièGin is een biologische Gin gecertificeerd door Certisys en bevat meer dan 95% van de gecertificeerde materialen.

Stel je een karmozijnrode zonsondergang voor, wit zand dat je voeten streelt, een smaragdgroene zee, een schaars geklede vrouw met volle borsten, vlammend rood die haar lippen trekt, ze beleefd bukt om op jouw lengte te komen en je een rum El Matcho brengt ...

El Matcho  is een Belgische rum

€ 48,00

Deze gin haalt al zijn aroma's uit een punt van Madagascar peper en cacaobonen uit Guatemala vintage 2018.

Een fantastische mix van smaken die deze gin-chocoladetonen geeft met een vleugje frisheid en zuurgraad, gebracht door een vleugje peer.

Om de smaakervaring compleet te maken, kunt u uw gin opfleuren door een paar knapperige chocoladeschilfers over uw glas te raspen.

Nieuwe associatie zeker exotisch maar altijd 100% Luik, dankzij de associatie met de artisanale banketbakker "Les Bonbons de Grand-Mère"

LièGin, een pioniersmerk van Gin in Luik, bundelt de krachten met de beroemde Violette Gicopa voor een speciale editie - 'LièGin met het ware viooltje van Luik'.

€ 42,00

LièGin is een biologische Gin gecertificeerd door Certisys en bevat meer dan 95% van de gecertificeerde materialen.

Biologische gin gemaakt van bloedsinaasappel.

Origineel recept waarin bergamot, hibiscus, koriander, engelwortel en kardemom zijn toegevoegd, een nectar om te ontdekken!

Gimber is de oplossing voor je gebruikelijke frustraties bij evenementen. Enkel keuze uit alcohol, frisdranken vol suiker, of gewoon plat water... je begrijpt wat we bedoelen. Dimitri, ook gekend als de Gimberman, begreep dit ook. Omdat hij geen alternatief kon vinden, vond hij het zelf uit. Maar in plaats van een limonade te maken met een gembersmaak, maakte hij een concentraat boordevol biologische gember, citroenen en andere subtiele kruiden, specerijen en hoogwaardige ingrediënten die je smaakpapillen aan het dansen zullen brengen.

Deze likeur is een destillat van Grand Cru vermengd met 18 verschillende kruiden en aroma's. Een smaak met sinaasappels terwijl de bitterheid van het bier behouden blijft.