.
Geur en smaak, een delicaat contrast met een grote hoeveelheid kleur en aroma.
Het Saffraan met oorsprongsbenaming Mancha is sterk begeerd bij de bereiding van witte vis, alsook van pasta, vlees en slaatjes.
Fleur de sel geïmpregneerd met Hervekaas (de enige Belgische BOB)
Door het uitgesproken aroma is deze smaak heerlijk en intens. De truffel zal aan al uw eenvoudige gerechten een explosie aan smaken toevoegen, waardoor uw bereidingen in een heuse delicatesse worden omgetoverd.
Uitermate geschikt voor vlees, vis, soep, stoofpotjes en zeevruchten.
Intense kleur, helder, licht gerookt en gekruid aroma. Voor cocktails, vlees, vis, slaatjes, carpaccio, rijst en pasta.
Ideaal om de smaak van uw gerechten te verbeteren.
Het is een polyvalente smaakmaker met onbeperkt gebruik.
Komijn, koriander en kardemom zijn ideaal voor al uw couscousgerechten, stoofpotjes, groenten, vis en rijst.
Een krachtige en aromatische smaak.
Voel een explosie van sensaties in je mond ??
Deze smaak past perfect bij uw sauzen, pasta, vlees, rijst, salades, soepen.
Geweldig met de vis.