.

Sirop de Liège

De Sirop de Liège: een superfruitige Belgische specialiteit!

De Vrai Sirop de Liège®? Noch gelei, noch confituur en noch vruchtenmoes. Wel: een uniek recept boordevol fruit, ontwikkeld in 1937 met appels, peren, dadels…

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoeveel vers fruit er nodig is voor 1 kilo Vrai Sirop de Liège®? Maar liefst 4 kilo: verse appels, peren, abrikozen, pruimen en dadels. En voor de variant zonder toegevoegde suikers is zelfs 7 kilo vers fruit benodigd!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège®?

. Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
. Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
. In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
. Op pannenkoeken.

Sirop de Liège

Active filters

Sirop de Liège
€ 0,28
Sirop de Liège
€ 1,00
Sirop de Liège
€ 2,50
Sirop de Liège
€ 3,30
Sirop de Liège
€ 3,50
Sirop de Liège
€ 3,30
Sirop de Liège
€ 5,90
Sirop de Liège
€ 20,00
Sirop de Liège
€ 20,00
Sirop de Liège
€ 58,00

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

€ 3,30

Pomona, een uitvinding van de stichter van Stroopfabriek Meurens, wordt gemaakt met 1,5 kilo fruit voor 1 kilo siroop.

Wat zit erin?

Een mix van suikerbieten met geconcentreerd appelsap, zonder ook maar de minste chemische toevoeging. Dat maakt Pomona bijzonder rijk aan mineralen én een ideaal ingrediënt voor een gezonde voeding.

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

€ 20,00

Ideaal voor restauranthouders

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.

€ 20,00

Pomona, een uitvinding van de stichter van Stroopfabriek Meurens, wordt gemaakt met 1,5 kilo fruit voor 1 kilo siroop.

Wat zit erin?

Een mix van suikerbieten met geconcentreerd appelsap, zonder ook maar de minste chemische toevoeging. Dat maakt Pomona bijzonder rijk aan mineralen én een ideaal ingrediënt voor een gezonde voeding.

Ideaal voor restauranthouders

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?

• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.