.

Sirop de Liège

De Sirop de Liège: een superfruitige Belgische specialiteit!

De Vrai Sirop de Liège®? Noch gelei, noch confituur en noch vruchtenmoes. Wel: een uniek recept boordevol fruit, ontwikkeld in 1937 met appels, peren, dadels…

4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!

Hoeveel vers fruit er nodig is voor 1 kilo Vrai Sirop de Liège®? Maar liefst 4 kilo: verse appels, peren, abrikozen, pruimen en dadels. En voor de variant zonder toegevoegde suikers is zelfs 7 kilo vers fruit benodigd!

Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège®?

. Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
. Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
. In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
. Op pannenkoeken.

Sirop de Liège

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for