.

.

El Matcho - Rhum - 50 cl - 40% - Pak met 2 glazen

Stel je een karmozijnrode zonsondergang voor, wit zand dat je voeten streelt, een smaragdgroene zee, een schaars geklede vrouw met volle borsten, vlammend rood die haar lippen trekt, ze beleefd bukt om op jouw lengte te komen en je een rum El Matcho brengt ...

El Matcho  is een Belgische rum

€ 50,00
Inclusief belasting

Zoals u ongetwijfeld begrepen heeft, kan onze rum met gesloten ogen worden geproefd en belooft u een reis in charmant gezelschap, een exotische bestemming waar u zal worden gewonnen door gebrande en houtachtige aroma's die rondheid en zachtheid brengen.

Voor het maken van deze rum hebben we ervoor gezorgd dat we u een kwaliteitsvolle rum hebben aangeboden, die op de ouderwetse manier is bewerkt en u heeft verrast met tonen van matcha-thee (poeder). Onze El Matcho wordt gedistilleerd door Hampden Distillery, Jamaica, een van de oudste distilleerderijen in Jamaica.

De geschiedenis van onze Belgische rum begint met een voorouderlijk productieproces in dubbele distillatie op stills van het type Heavy Pot Still, waar het tussen de 2 en 3 jaar rijpt onder een zachte tropische hitte. El Matcho zet zijn reis verder, in België, 6 maanden in Lambertus whiskyvaten (Frans eiken) en nog eens 6 maanden in nieuwe geroosterde vaten uit Pennsylvania (Amerikaans eiken), waardoor het een subtiel houtachtige smaak krijgt.

Biologische Matcha-theeblaadjes ruiken onze Pin-Up El Matcho lichtjes, met behulp van een techniek die vergelijkbaar is met het Lincoln-proces dat wordt gebruikt voor Amerikaanse bourbons. Deze stap geeft het een beetje extra bitterheid aan het einde van het gehemelte, zonder de rondheid en zoetheid te verwijderen.

Als u dorst naar ontdekking, wilt reizen, amberkleurige zoetheid en gouden en koperen reflecties wilt proeven, hoeft u alleen maar naar onze verschillende verkooppunten te gaan [beschikbaar op onze site op tabblad