.

.

  • Nieuw

LièGin Cosy Vibes - LIMITED EDITION - 50cl - 40%

Wikkel jezelf in een plaid, een paar kaarsjes, start een chille playlist en geniet van dit gastronomische en ultra-cocon-moment. Eén ding is zeker, LièGin biedt je een reden om geen spijt te hebben van de zomer...

Voor deze nieuwe limited edition blijft LièGin verrassen en heeft ervoor gekozen om speculoos te combineren met jeneverbessen, de rondheid van amandelen, de zoetheid van vanille en de frisheid van oranjebloesem. Cosy Vibes is een zoet maar licht genot, voor een warm en geruststellend moment, om te delen bij de open haard.

Voor deze nieuwigheid deed LièGin een beroep op de Biscuiterie Destrée. Elke fles wordt vergezeld van een klein Destrée Speculoos-pakket, om dit moment nog unieker te maken!

€ 45,00
Inclusief belasting

De Cosy Vibes-gin moet worden gecombineerd met een neutrale tonic zoals Indiaas of Mediterraan. Wees de eerste om deze limited edition (slechts 8000 exemplaren) te testen/aanbieden en begeleid hem met een speculoos van Biscuiterie Destrée voor een gastronomisch en gezellig moment gegarandeerd!

Deze gin wordt gedistilleerd in Raeren in de distilleerderij "Radermacker" distilleerderij trots een ervaring van meer dan 175 jaar. 

LieGin - gin - 40% vol - 50cl. Geproduceerd in Luik.