.

.

LièGin met het ware viooltje van Luik

LièGin, een pioniersmerk van Gin in Luik, bundelt de krachten met de beroemde Violette Gicopa voor een speciale editie - 'LièGin met het ware viooltje van Luik'.

€ 45,00
Inclusief belasting
Aantal

LièGin Violette een hoogtepunt

La Violette, bijnaam gegeven aan het stadhuis van Luik in de middeleeuwen, is duidelijk voor LièGin die van oorsprong het Marktplein als embleem koos. LièGin heeft de echte Violet van Gicopa is een sterk symbool - een illustratie van een Luikse knowhow.

LièGin Violette smaak

Frisse, fruitige gin met de aroma's van de beroemde LièGin, subtiel geparfumeerd met violet.

Het beroemde viooltje van Luik, het violette Gicopa, heerlijk en onweerstaanbaar, biedt een verleidelijke geur met onverwachte tonen, hebzuchtig die de smaakpapillen verrast die karakter en liefde Luik combineren.

Feestelijke violet

Combineer voor sprankelende avonden een neutrale tonic zoals de Indiaan, de Middellandse Zee of de Pink Pepper van Schweppes en val op door uw kleuractiva toe te voegen, de violette Gicopa, een vleugje citroen voor frisheid en een bloem voor de schoonheid van het gebaar.

Ingrediënten

Organische graanalcohol, extracten en natuurlijke aroma's van planten en kruiden.

LièGin - Organische Gin - 40% vol - 50cl. Geproduceerd in Luik.

Engelwortel, jeneverbessen, koriander, bosbessen, bramen, sinaasappelschil, zoethout, zwarte besschors, amandel, limoenzest, violette Gicopa.