.

Deze voorwaarden zijn enkel geldig voor aankopen gedaan OP www.chezpopol.be. Voor aankopen in de winkel gelden andere voorwaarden.

Als klant hebt u het recht Chez Popol mee te delen dat u de ontvangen artikelen niet wenst te kopen, zonder verplichting tot betaling en zonder rechtvaardiging. U moet Chez Popol hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen op de hoogte stellen.

Wil je de bestelde artikelen retourneren? Volg de volgende procedure:

Om bestelde artikelen te retourneren, gaat u naar 'Mijn bestellingen' op de site en selecteert u de artikelen die u wilt retourneren. Klik op 'Terug' en volg de instructies op het scherm. Indien u nog geen account bij ons heeft aangemaakt, stuur dan uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de artikelen een e-mail naar info@chezpopol.be met vermelding van het ordernummer, de artikelen die u wenst te retourneren en uw bankgegevens.

Stuur de ongewenste artikelen uiterlijk 20 dagen na ontvangst naar ons terug op het volgende adres: Chez Popol, Rue de Battice 53 4800 Petit-Rechain info@chezpopol.be.

Artikelen van meer dan € 100 moeten worden geretourneerd door een koeriersdienst (zoals DPD, DHL, PostNL, Fedex) of de pakketbezorgdienst van BPOST.

Retourkosten zijn voor rekening van de koper.

Terugbetaling van aankopen (exclusief retourkosten) vindt plaats door overschrijving op uw rekening binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen.

Alleen artikelen die worden geretourneerd in hun originele verpakking en staat, met de originele labels en accessoires, en vergezeld van de factuur of het aankoopbewijs, worden geaccepteerd en terugbetaald. Gebruikte, bevuilde, beschadigde, gewassen of ernstig gekreukte artikelen worden niet geaccepteerd. Artikelen die door de klant zijn gepersonaliseerd, kunnen niet worden geretourneerd.

SCHADE OF GEBREKEN?

Chez Popol verpakt en verzendt haar artikelen met de grootste zorg. Als u schade of kwaliteitsgebreken opmerkt aan een artikel, stuur ons dan binnen 3 dagen na ontvangst van de goederen een e-mail met het probleem. Voeg een foto toe aan de e-mail en een beschrijving van het probleem. We zullen ons best doen om een ​​passende oplossing te vinden!

Chez Popol
Rue de Battice 53
4800 Petit-Rechain
België

info@chezpopol.be