.

Drankjes en alcoholen

Actieve filters

Chocolate in a Bottle
€ 21,00
Likeuren
€ 24,00
LièGin
€ 42,00
Chocolate in a Bottle
€ 23,00
LièGin
€ 52,00
Gimber - 0% Alc
€ 14,95
Chocolate in a Bottle
€ 55,00
Likeuren
€ 22,50
Chocolate in a Bottle
€ 60,00
Gimber - 0% Alc
€ 27,00

Chocolate in a Bottle is een sprankelende witte gastronomische wijn uit Zuid-Frankrijk, gemaakt van Chardonnay-druiven en natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten.

Deze likeur is een destillat van Grand Cru vermengd met 18 verschillende kruiden en aroma's. Een smaak met sinaasappels terwijl de bitterheid van het bier behouden blijft.

€ 42,00

LièGin is een biologische Gin gecertificeerd door Certisys en bevat meer dan 95% van de gecertificeerde materialen.

LièGin, een pioniersmerk van Gin in Luik, bundelt de krachten met de beroemde Violette Gicopa voor een speciale editie - 'LièGin met het ware viooltje van Luik'.

Chocolate in a Bottle is een sprankelende witte gastronomische wijn uit Zuid-Frankrijk, gemaakt van Chardonnay-druiven en natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten.

Mooie aanwezigheid van karamel op een subtiele toon van amandel, met de bloem van zout die de smaken doet ontploffen.

LièGin is een biologische Gin gecertificeerd door Certisys en bevat meer dan 95% van de gecertificeerde materialen.

Gimber is de oplossing voor je gebruikelijke frustraties bij evenementen. Enkel keuze uit alcohol, frisdranken vol suiker, of gewoon plat water... je begrijpt wat we bedoelen. Dimitri, ook gekend als de Gimberman, begreep dit ook. Omdat hij geen alternatief kon vinden, vond hij het zelf uit. Maar in plaats van een limonade te maken met een gembersmaak, maakte hij een concentraat boordevol biologische gember, citroenen en andere subtiele kruiden, specerijen en hoogwaardige ingrediënten die je smaakpapillen aan het dansen zullen brengen.

Chocolate in a Bottle is een sprankelende witte gastronomische wijn uit Zuid-Frankrijk, gemaakt van Chardonnay-druiven en natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten.

Mooie aanwezigheid van amandel versterkt door een delicate toon van vanille.

Het kan puur op ijs worden gegeten, als een aperitief of als een koffiekiem, maar ook als een coulis om je desserts te sublimeren.

Chocolate in a Bottle is een sprankelende witte gastronomische wijn uit Zuid-Frankrijk, gemaakt van Chardonnay-druiven en natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten.

Gimber is de oplossing voor je gebruikelijke frustraties bij evenementen. Enkel keuze uit alcohol, frisdranken vol suiker, of gewoon plat water... je begrijpt wat we bedoelen. Dimitri, ook gekend als de Gimberman, begreep dit ook. Omdat hij geen alternatief kon vinden, vond hij het zelf uit. Maar in plaats van een limonade te maken met een gembersmaak, maakte hij een concentraat boordevol biologische gember, citroenen en andere subtiele kruiden, specerijen en hoogwaardige ingrediënten die je smaakpapillen aan het dansen zullen brengen.