.

.

Val-Dieu Triple alc. 9% Vol. 75cl

De Val-Dieu Triple is het resultaat van een lange gisting, nauwgezet gevolgd door de brouwmeester. De diepe nog zachte bitterheid verstoort de ontdekking van zijn componenten niet. De smaak van de hop is nadrukkelijk aanwezig, het is natuurlijk gearomatiseerd en gaat gepaard met een alcoholische afdronk. Het kan worden geassocieerd met verfijnde gerechten en behoort tot de grote bieren. Het staat dan ook in enkele van de meest exclusieve restaurants op de kaart. Bier met nagisting op fles.

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid
€ 8,50

(€ 11,33 L)

Inclusief belasting

Oorsprong: eerste inspiratie van een kloosterrecept van de gelijknamige abdij, waaruit al een blondine en een brunette zijn voortgekomen.

Type: Drievoudige blonde abdij, ongefilterd en ongepasteuriseerd, gebrouwen door een leek in de rechtervleugel van de abdij.

Aroma: zowel scherp als vol.

Hoeveelheid alcohol: krachtig 9%

Kleur: Geel warm, licht verhuld.

Smaak: Vol en progressief, maar nooit overdreven. Er verschijnt een lichte zoete smaak in het midden van de mond, waarbij soms alcohol, bitterheid en zoetheid worden gecombineerd. Zijn conclusie accentueert een gearomatiseerde en alcoholische bitterheid. Uitstekend en zeer verterend, vooral in combinatie met gastronomie.

Mousse: Mooi wit schuim niet te romig vanwege het hoge alcoholgehalte.

Glas: De kelk laaide op bij het drinken en in de parison.

Verpakking: 75cl fles (capsulated).

Chez Popol

Andere producten