.
4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!
Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?
• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.
4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!
Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?
• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.
Poiret: 100% Poiret 100% fruit
Zonder toegevoegde suiker.
Dit recept is een van de allereerste van La Siroperie.
Er is 7 kilo fruit nodig om 1 kilo Poiret te verkrijgen.
De appel moet altijd aanwezig zijn in het recept
omdat het is wat de siroop geleert dankzij zijn pectine.
Op brood of met kaas uit Herve, een ware traktatie voor de smaakpapillen en de bekende stron d'poye in Waals (kippenpoep) brood - verse kaas - stroop Poiret wat een genot!!!!!
Poiret is +-3 jaar houdbaar op kamertemperatuur.
4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!
Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?
• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.
Ideaal voor restauranthouders
4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!
Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?
• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.
4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!
Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?
• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.
PomonDe Pomona wordt bereid met 1,5 kilo fruit voor 1 kilo siroop.
Wat zit er in?
Een mengsel van suikerbieten en geconcentreerd appelsap en niet de minste chemische toevoeging.
Ideaal voor restaurants
4 kilo fruit voor 1 kilo stroop!
Hoe genieten van Vrai Sirop de Liège?
• Eenvoudigweg op een boterham, op elk moment van de dag.
• Bij een kaaschotel, geheel volgens de traditie gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of maquée (verse kaas).
• In tal van bereidingen: marinades, sauzen, vinaigrettes, saladesen natuurlijk ook in desserts.
• Op pannenkoeken.
Poiret: 100% vruchten
Zonder toegevoegde suiker
Deze smeerstroop is een van de allereerste recepten van de stroopfabriek.
Voor 1 kilo Poiret is niet minder dan 7 kilo fruit benodigd.
Daarbij moeten zeker appelen zitten, want zonder pectine zou er geen sprake zijn van geleivorming.
Kan maximaal 3 jaar bij kamertemperatuur worden bewaard.