.

LièGin

Deze Gin wordt gestookt in Raeren (België) bij distilleerderij “Radermacker”, een distilleerderij met meer dan 175 jaar ervaring.

LièGin

Actieve filters

Voor Valentijnsdag is LièGin terug met een nieuw liefdesdrankje bestaande uit een sublieme roosnoot voor een zoet en romantisch moment... Gecombineerd met aroma's van framboos, jeneverbes, citroen en sinaasappelschil, voor een bloemige en gepassioneerde smaak. Een gelimiteerde oplage (8000 exemplaren) die je zal doen bezwijken! Uitzonderlijke verpakkingen en personaliseerbare flessen.

Wikkel jezelf in een plaid, een paar kaarsjes, start een chille playlist en geniet van dit gastronomische en ultra-cocon-moment. Eén ding is zeker, LièGin biedt je een reden om geen spijt te hebben van de zomer...

Voor deze nieuwe limited edition blijft LièGin verrassen en heeft ervoor gekozen om speculoos te combineren met jeneverbessen, de rondheid van amandelen, de zoetheid van vanille en de frisheid van oranjebloesem. Cosy Vibes is een zoet maar licht genot, voor een warm en geruststellend moment, om te delen bij de open haard.

Voor deze nieuwigheid deed LièGin een beroep op de Biscuiterie Destrée. Elke fles wordt vergezeld van een klein Destrée Speculoos-pakket, om dit moment nog unieker te maken!

De nieuwe LièGin Summer gin, voor een frisse en fruitige zomer!

Vind de aanhoudende geur en zoete smaak van aardbeien gecombineerd met het krachtige boeket van basilicum, allemaal vergezeld van een vleugje munt voor nog meer frisheid. De perfecte balans tussen deze bijzondere zomerse biologische gin en zonnige momenten!

Het kleine extraatje? Les Bonbons de Grand-Mère hebben HET ideale snoep gemaakt, naast ambachtelijk en lokaal, om de unieke smaak van aardbeien en basilicum te begeleiden en te versterken!

Biologische gin gemaakt van bloedsinaasappel.

Origineel recept waarin bergamot, hibiscus, koriander, engelwortel en kardemom zijn toegevoegd, een nectar om te ontdekken!

Nieuwe associatie zeker exotisch maar altijd 100% Luik, dankzij de associatie met de artisanale banketbakker "Les Bonbons de Grand-Mère"

€ 45,00

Deze gin haalt al zijn aroma's uit een punt van Madagascar peper en cacaobonen uit Guatemala vintage 2018.

Een fantastische mix van smaken die deze gin-chocoladetonen geeft met een vleugje frisheid en zuurgraad, gebracht door een vleugje peer.

Om de smaakervaring compleet te maken, kunt u uw gin opfleuren door een paar knapperige chocoladeschilfers over uw glas te raspen.

LièGin is een biologische Gin gecertificeerd door Certisys en bevat meer dan 95% van de gecertificeerde materialen.

Pak met 2 glazen Liègin, er is geen fles meer om erin te doen...

LièGin, een pioniersmerk van Gin in Luik, bundelt de krachten met de beroemde Violette Gicopa voor een speciale editie - 'LièGin met het ware viooltje van Luik'.

€ 42,00

LièGin is een biologische Gin gecertificeerd door Certisys en bevat meer dan 95% van de gecertificeerde materialen.

In zeer beperkte oplage, slechts 9.000 exemplaren.

Gemaakt met appels uit de regio van het Herve-plateau, werd de nieuwe Pomme-kaneel LièGin ontwikkeld met alle expertise van het huis Meurens, gespecialiseerd in appelverwerking sinds 1902!

Deze nieuwe gin is ontworpen op basis van een distillaat van appelconcentraat om hem de sappige en pittige smaak van boomgaardappel te geven, versterkt door kruidige tonen van kaneel.

Ben je meer een "Indian summer" of meer een "kerstmarkt"? Maakt niet uit, deze nieuwe LièGin kan zowel koud als warm gedronken worden, afhankelijk van je wensen en het weer!

Wees voorzichtig, er is misschien niet genoeg voor iedereen!